Anette blir pensionär

Anette Winter kom till oss i december 2020, med massor av positiv energi. Nu väljer hon att gå i pension på heltid. Eller?

Anette är, som många andra av våra medarbetare, chalmerist (kemiingenjör) och har under sitt yrkesliv arbetat med allt från kvalitetssäkring till material- och produktutveckling inom Borealis, SCA Mölnlycke/ Mölnlycke Healthcare, Göteborg Energi och Chalmers Professional Education. Hon har haft flera ledande befattningar som projektledare, gruppchef, avdelningschef och affärsområdeschef. Hos oss har hon främst stöttat högskolor i arbetet med att marknadsföra och sälja kurser för vidareutbildning.

– Att tillsammans med andra göra verklig skillnad har varit roligast, säger Anette. Och jag kommer att sakna mina fina kollegor och utmanande uppdrag.

Förutom med glada skratt och en smittande optimism har Anette bidragit mycket till företaget med sin gedigna erfarenhet och breda kompetens.

Nu ser hon fram emot att kunna vara mer tillgänglig för barnbarnen och kunna göra ännu fler skogspromenader.

– Först blir det som en vanlig semester, menar Anette, sedan har jag tänkt träffa familj och vänner oftare, öka träningsdosen och fundera lite på vad jag helst vill.

 Kommer vi att få se dig som inhoppande seniorkonsult?

– Jag hoppas det!

 Till kollegorna hälsar hon:

– Ni är så kompetenta, trevliga och det är så roligt att jobba med er – fortsätt så! Och ett varmt och innerligt tack till er alla!

Vi samverkar med